Despre companie

„Construim case, clădim încredere”

Compania „URBANCONSTRUCT-TT” S.R.L. a fost fondată în anul 2004.

În 2005 Compania a devenit antreprenorul general al companiei Lukoil și a construit peste 300 stații de alimentare în multe țări. În anul 2009 „URBANCONSTRUCT-TT” S.R.L. și-a îndreptat eforturile în domeniul construcției blocurilor locative, devenind astfel recunoscută pe piața imobiliară a Republicii Moldova.În procesul desfășurării activității sale Compania se bazează pe fondurile proprii, iar acest fapt îi conferă stabilitate în mediul economic dur ce a cauzat falimentarea mai multor companii.

Pentru a asigura liniștea și securitatea în casa dumneavoastră noi selectăm cele mai bune și mai calitative materiale de construcție și finisare care sunt disponibile în prezent. Compania noastră reunește peste 200 de profesioniști calificați. Noi utilizăm cele mai noi tehnologii și echipamente moderne.

Până în prezent, compania a finalizat cu succes o serie de proiecte (blocuri locative și case particulare), printre care blocul rezidențial de pe șoseaua Balcani 2/2, din sectorul Buiucani. În 2010 acest complex a fost premiat la categoria «Casa Anului» de către primarul municipiului Chișinău.

Toate blocurile locative construite de către „URBANCONSTRUCT-TT” S.R.L., au fost date în exploatare înainte de termen, depășind astfel așteptările clienților .

Obiectivul principal al Companiei este să oferim clienților noștri calitate, fiabilitate și prețuri competitive.

DESIGN INTERIOR

Pentru noi, fiecare client reprezintă o personalitate și din acest motiv proiectele de design interior pe care le creăm reflectă preferințele și stilul de viață al fiecărei persoane. Oferim propuneri şi soluţii, astfel încât interiorul caselor să corespundă cu forma, culoarea şi atmosfera pe care şi-o doreşte clientul. 

GALERIE FOTO

UTILAJE - Tehnica

Compania noastră deține echipamente și tehnologii moderne ce permit realizarea tuturor proiectelor la cel mai înalt nivel. Calitatea serviciilor dar și a produselor pe care le oferim este asigurată de utilajele automate și semiautomate pentru executarea lucrărilor de complexitate înaltă.

GALERIE FOTO

MATERIALE UTILIZATE

Complexele locative sunt realizate după cele mai moderne şi sigure standarde de proiectare. Acestea sunt concepute pentru a satisface cerințele fiecărui client de a avea o locuință confortabilă și condiții bune de trai. Din acest motiv, noi utilizăm materiale de cea mai bună calitate. Noi lucrăm cu cele mai renumite branduri: „Izoplast”, „OTIS”, „Knauf”, „Macon” , „Ferroli”, „Salamander”, care și-au dovedit înalta performanță și încrederea consumatorilor.

GALERIE FOTO

PARTENERI

De-a lungul acestor ani, Compania noastră colaborează cu un număr mare de parteneri de încredere. Împreună construim clădiri unice, desăvârșite și excepționale, adaptate necesităților individuale ale fiecărui client.