Presa

Un nou complex rezidențial de pe str. Trandafirilor 13/2

Compania ”URBANCONSTRUCT-TT” SRL  - Un nou complex rezidențial din str. Trandafirilor 13/2. Suntem gata a vă oferi o gamă variată de proiecte noi pentru realizarea visurilor dumneavoastră.

Detalii

Compania ”URBANCONSTRUCT-TT” invită toti doritorii de a procura apartamente unicale în complexul locativ din str. Decebal 70. Vă invităm !!!!! Vă așteptăm !!!!!

Compania ”URBANCONSTRUCT-TT” invită toti doritorii de a procura apartamente unicale în complexul locativ din str. Decebal 70. Vă invităm !!!!! Vă așteptăm !!!!!

Detalii

"UrbanConstruct-TT" SRL a participat la Tîrgul Imobiliar la prețuri unice «IMOBIL Moldova’ 2016» in perioada 22 - 25 septembrie

Compania "UrbanConstruct-TT" SRL, a participat în perioada 22-25 septembrie2016 la Tîrgul Imobiliar la prețuri unice «IMOBIL Moldova’ 2016» care s-a desfășurat la centru de expoziții Moldexpo. Cei care vor să-şi cumpere o locuință comfortabilă, pot afla mai multe despre un pachet avantajos, vizitând centrul Moldexpo în perioada Tîrgurilor Imobiliare. Directorul companiei, dl. Tudor Talpă a afirmat că:”această expoziție ne reprezintă și este o oportunitate de a întîlni un public mai larg dar și a afla despre preferințele clienților.” http://jurnaltv.md/ro/news/2016/9/26/urbanconstruct-imobil-2016-10245286/

Detalii

„URBANCONSTRUCT-TT” – PUNCTUALITATE ÎN TOATE!

În anii 2000 Compania de construcție "URBANCONSTRUCT-TT" SRL a obţinut o poziție puternică pe piața construcțiilor din țară. Având tehnică proprie şi staţie de producere a betonului şi a mortarului, compania condusă de directorul general Tudor Talpă execută lucrările rapid și calitativ, fără intermediari și sub-contractori.

Detalii

ACUM VISUL DEVINE REALITATE CU COMPANIA „URBANCONSTRUCT-TT”

Compania "URBANCONSTRUCT-TT" S.R.L. a fost creată în 2004. De-a lungul anilor compania a implementat mai multe proiecte, care au reprezentat o adevărată realizare a viselor multor clienți. Abordarea individuală a fiecărui client, dezvoltarea profesionistă a fiecărui proiect, implementarea celor mai complexe și îndrăznețe idei arhitecturale - toate acestea creează oportunități nelimitate pentru realizarea viselor clienților noștri. Suntem atenți la fiecare detaliu pentru ca visele să devină realitate.

Detalii

TOT CE ESTE MAI BUN GĂSEȘTI LA "URBANCONSTRUCT-TT"

Compania "URBANCONSTRUCT-TT" își execută proiectele la timp sau înaintea termenului stabilit, selectează cele mai bune și mai calitative materiale de construcție și finisare, lucrează cu cei mai fideli și de încredere parteneri, cei mai profesioniști și calificați muncitori prestează servicii competente,ceea ce înseamnă durabilitate și calitatea înaltă a produsului final.

Detalii