Complex locativ

str. Independenței 1A

DESCRIEREA OBIECTULUI

DESCRIEREA OBIECTULUI: În aprilie anul 2014 Compania „URBANCONSTRUCT-TT” a început construcţia unui nou complex locativ în sectorul Botanica, str.Independenţei, 1.

Complexul locativ dispune de 207 apartamente, locuri de parcare subterane/terestre, teren de joacă, zonă de odihnă, havuz şi spaţii verzi.

Blocul a fost dat în exploatare cu jumătate de an înainte de termenul stabilit, în luna decembrie 2015.

„URBANCONSTRUCT-TT” înseamnă calitate, siguranţă, garanţie!

 

OFERTA DE CUMPĂRARE

TIPUL CANTITATEA DISPONIBILITATEA SUPRAFAȚA PREȚUL METODA DE PLATĂ
cu 1-odaie 70 apartamente  vîndute  44,1 - 51,5 m2 vîndute  
cu 2-odăi 114 apartamente   vîndute  68,4 - 77,0 m2 vîndute  
cu 3-odăi 23 apartamente   vîndute  91,4 - 96,0 m2 vîndute  
Parcare 63 locuri        

 

 

COMUNICAȚII

Ambianţa plăcută şi liniştea casei o asigură ferestrele calitative şi durabile, executate din profil cu 5 camere de izolare de marca Salamander cu 3 rânduri de sticlă. Ferestrele sunt prevăzute cu geam termoizolant low-e, care nu doar va asigura o economie a bugetului dvs., dar şi vă va ajuta să menţineţi climatul favorabil în locuinţă: răcoare pe timp de vară şi căldură în perioada iernii. În plus, climatul potrivit în casă poate fi reglat datorită încălzirii autonome. Blocurile sunt dotate cu ascensoare Baslift.

PLANUL APARTAMENTELOR

INFRASTRUCTURA

Amplasarea comodă şi compactă a complexului locativ vă face viaţa maximal confortabilă. Blocurile locative sunt situate alături de Pretură, Colegiul „A.Plămădeală”, Liceul Teoretic „V. Lupu”, Şcoala Auto „Maestro”, Clubul Sportiv „Heracles”, iar în vecinătatea apropiată mai este un supermarket şi o farmacie.

VARIANTE DE FINISARE - PARTER

FOTOGRAFII ALE OBIECTULUI

OBIECTUL PE HARTĂ

Înapoi