Complex Rezidențial

str. Trandafirilor 13/2

DESCRIEREA OBIECTULUI 

 

Complexul este dat în exploatare (cu 6 luni mai devreme).

 Complex rezidențial din str. Trandafirilor 13/2, sectorul Botanica, lîngă parc.

Complexul este amplasat într-o zonă liniștită, vizavi de parcul din Valea Trandafirilor  astfel locatarii se vor bucura de o atmonsferă curată și liniștită. Locuri de parcare subterană, teren de joacă pentru copii, zonă de odihnă și relaxare, spații comerciale.  În vecinătatea apropiată sunt şcoli, gradinițe, restaurantul Mi Piace, mall-ul Malldova.

 Construit din materiale de cea mai înaltă calitate: cărămidă roșie, care va creea un climat interior cît mai plăcut, confortabil și ecologic. Cărămida este un izolator termic excelent și asigură confortul termic, indiferent de anotimp.

Sistem de încălzire cu gaz IMMERGAS Eolo Mytos D24 KW şi aprovizionare cu apă caldă - individual pentru fiecare apartament.

Ambianţa plăcută şi liniştea casei o asigură ferestrele calitative şi durabile, executate din profil cu 5 camere de izolare de marca ”Salamander Streamline” (Germania) cu 3 rânduri de sticlă. Ferestrele sunt prevăzute cu geam termoizolant low-e (reflectarea razelor ultraviolete), care nu doar va asigura o economie a bugetului dvs., dar şi vă va ajuta să menţineţi climatul favorabil în locuinţă: răcoare pe timp de vară şi căldură în perioada iernii. În plus, climatul potrivit în casă poate fi reglat datorită încălzirii autonome.

În vînzare: Parcare auto multietajată lîngă complex - 15 000 euro (cu achitarea în rate 12 luni )

Complexul a fost dat în exploatare - mai 2020 (cu 6 luni mai devreme).

Pentru mai multe detalii sunați la telefoanele 022-63-28-22; 069-11-21-24; 060-10-30-33

PLANUL APARTAMENTELOR

VARIANTE DE FINISARE - PARTER

FOTOGRAFII ALE OBIECTULUI

OBIECTUL PE HARTĂ

Înapoi