Proiectele noastre

Centrul de afaceri URBAN BUSINESS CENTER Clasa A+

ADRESA: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 115/1

Compania "Urbanconstruct-TT" S.R.L., vă aduce la cunoștință despre deschiderea unui nou proiect grandios: Centrul ce afaceri cu parcare multi-etajată. - Oficii moderne, spații comerciale, restaurant, parcări.

Detalii
CHIRIE

Parcare auto multietajată

ADRESA: str. Trandafirilor 13/A, sector Botanica

Construcția Parcării reflectă arhitectura contemporană.
Parcare auto multietajată cu 7 nivele.

Detalii
VÎNDUT

Complex Rezidențial

ADRESA: str. Trandafirilor 13/2

Complexul este dat în exploatare (cu 6 luni mai devreme) str. Trandafirilor 13/2, sectorul Botanica. Complexul este amplasat într-o zonă liniștită, vizavi de parcul din Valea Trandafirilor. Locuri de parcare subterană, teren de joacă pentru copii, zonă de odihnă și relaxare. În vecinătatea apropiată sunt şcoli, grădinițe, restaurantul Mi Piace, mall-ul Malldova. „URBANCONSTRUCT-TT” înseamnă calitate, siguranţă, garanţie!

Detalii
VÎNDUT

Complex locativ

ADRESA: str. Decebal 70/4

DESCRIEREA OBIECTULUI: În al doilea trimestru al anului 2016, Compania „URBANCONSTRUCT-TT” a inceput construcţia unui nou complex locativ în sectorul Botanica pe str.Decebal, nr. 70/4. Complexul dispune de 236 apartamente şi locuri de parcare subterane, zonă de agrement, havuz. Darea în exploatare a complexului a avut loc la data de 22 decembrie 2017 cu 6 luni mai devreme de termenul stabilit în Contractul de investiție.

Detalii
VÎNDUT

Complex locativ

ADRESA: str. Independenței 1A

DESCRIEREA OBIECTULUI: În aprilie anul 2014 Compania „URBANCONSTRUCT-TT” a început construcţia unui complex locativ în sectorul Botanica pe str.Independenţei, 1A. Complexul locativ dispune de 207 apartamente şi locuri de parcare subterane şi supraterestre, terenuri pentru jocuri, zonă de odihnă, havuz şi spaţii verzi. Darea în exploatare a complexului este preconizată pentru vara anului 2016, însă, fiind obişnuiţi să facem clienţilor noştri surprize plăcute, intenţionăm să finalizăm construcţia cu jumătate de an înainte de termenul stabilit, adică în preajma sărbătorilor de iarnă.

Detalii
VÎNDUT

Complex locativ

ADRESA: str. Piața Veche 10

Blocul locativ este situat în sectorul Centru, strada Piața Veche. Este o zonă îngădită, cu o cale de acces comodă, locuri de parcare, teren de joacă.

Detalii
VÎNDUT

Complex locativ

ADRESA: b-dul Cuza-Vodă 17/9

Blocul este situat în sectorul Botanica, bd. Cuza Vodă, 17/9. A fost dat în exploatare în decembrie 2011. Calea de acces comodă, zona privată,locuri de parcare ușor accesibile, teren de joacă.

Detalii
VÎNDUT

Complex locativ Buiucani

ADRESA: sos. Balcani 2/2

Complexul locativ în sectorul Buiucani, șoseaua Balcani 2/2, a fost dat în exploatare în 2010, cu 3 luni înainte de termenul stabilit. Compania a reușit să asigure cu locuințe 109 proprietari. Acest complex este amplasat într-o zonă retrasă, sunt asigurate locuri de parcare, un teren de joacă pentru copii și un teren sportiv, dispune de o cale directă de acces.

Detalii
VÎNDUT

SECTORUL PRIVAT

Complexul rezidențial a fost construit într-o zona exclusivă a capitalei noastre, cu o infrastructură înalt dezvoltată. Complexul include 5 case de locuit, edificate în baza unui proiect individual, luându-se în considerare necesitățile fiecărui client. Scopul principal al construcției constă în satisfacerea tuturor nevoilor clienților, utilizând cele mai recente tehnologii inovatoare care există în Republica Moldova. În procesul de construcție a complexului au fost luați în considerare factorii seismici caracteristici pentru zona orașului Chișinău.

Detalii
REALIZAT

Stații PECO Lukoil

Compania noastră a câștigat licitația organizată de Lukoil Moldova. Participarea în cadrul acestui proiect ne-a oferit șansa de cooperare fructuoasă în urma căreia a fost realizată construcția unei rețele de stații PECO atât în Republica Moldova, cât și în Ucraina. În prezent, ne putem mândri cu un număr de 300 de stații PECO construite de noi la cele mai înalte standarde și cu utilizarea celor mai performante tehnologii. Ca rezultat, am edificat stații PECO moderne, de înaltă calitate. Scopul nostru principal este calitate, fiabilitate, garanție!

Detalii
REALIZAT